Logo C+R

 

 

Schoonmaken is mensenwerk.

Om tot een goed resultaat te komen is het belangrijk om betrokken te zijn: niet alleen tov het werk op zich, maar zeker naar de klant toe. Daarom is er door Coach + Result een voor Schoonmaakned op de praktijk afgestemde training gegeven.                                                       Deze training heeft ons geholpen om het klantencontact zowel telefonisch als ook face te face te verbeteren.                                   Schoonmaakbedrijf Schoonmaakned ziet de meerwaarde van deze trainingen als een investering in de toekomst.

Als blijk van waardering geeft Schoonmaakned  Coach + Result een podium op deze website.

Lees hieronder de zes kernwaarden van Coach + Result:

 

Logo C+R

Six words: onze aanpak in zes kernwoorden / kernwaarden…

 

1. Praktisch

‘Ervaren door te doen’ zorgt ervoor dat mensen letterlijk het effect voelen van wat ze doen of zeggen. En het is juist dat effect dat maakt dat ze inzien dat een andere aanpak voordeel oplevert. Voor henzelf, maar ook voor de klant. Daarom maken wij de dingen niet onnodig moeilijk en zorgen wij ervoor dat zaken toegankelijk en behapbaar zijn.

2. Enthousiast

Echt enthousiasme werkt aanstekelijk. Je krijgt er anderen in mee, zodat die ook enthousiast raken. Wij zijn bevlogen in wat we doen en dat zullen uw medewerkers dan ook ondervinden. Wij nemen ze mee in ons enthousiasme, zodat zij geinspireerd raken om met de aangereikte vaardigheden aan de slag te gaan om hun klanten enthousiast te maken!

3. Presteren

Trainen met Coach + Result is niet vrijblijvend. Wij willen resultaat. Maar dat wilt u natuurlijk ook. Daarom begeleiden wij u en uw medewerkers gedurende langere tijd, zodat nieuwe vaardigheden echt beklijven en uw medewerkers zich een nieuwe manier van werken hebben eigen gemaakt, die hen meer resultaat oplevert.

4. Persoonlijk

Ieder mens is uniek en daarom is er niet één manier die leidt tot succes. Wij richten ons op individuele medewerkers en werken samen met hen aan verbetering, gericht op hun eigen sterktes. Ook in onze benadering zult u merken dat wij ons verdiepen in uw situatie, zodat alles wat wij doen is afgestemd op wat u wilt en nodig heeft.

5. Kwaliteit

Alle trainer-coaches worden in onze eigen Trainers-Academy intensief en doorlopend opgeleid en maken kennis met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van trainingstechnieken en ontwikkelingen in de branches waarvoor wij werken. Hierdoor heeft u de zekerheid van continuïteit en de hoogst mogelijke kwaliteit.

6. Gedreven

Als wij ons aan een organisatie verbinden, dan gaan wij voor de beste uitkomst. U zult dan ook merken dat wij deelnemers niet zomaar ‘loslaten’. Wij blijven hen volgen, adviseren en begeleiden en faciliteren de direct leidinggevenden om het stokje van ons naadloos over te nemen. Wij stoppen niet voordat wij het resultaat hebben bereikt dat we samen met u zijn overeengekomen. Dat is een van onze belangrijkste drijfveren.

Coach + Result   Annevillelaan 33  Ulvenhout  0161-434340

www.coachresult.nl