Drukwerk

Schoonmaakned voert sinds 2012 de milieuvriendelijke producten van Max2Clean.

Voor onze schoonmaakwerkzaamheden vertrouwen wij 100% de gegarandeerde veilige werking van deze producten.

Max2clean is een jong bedrijf in reinigings- en onderhoudstechnologie in de breedste zin des woords. Als bedrijf staan wij volledig achter de doelstelling dat de producten ecologisch en economisch verantwoord zijn. Onze reinigings- en onderhoudsmiddelen zijn milieu- en mensvriendelijk. Wij bieden u talloze milieuvriendelijke producten die op een praktische, effectieve maar vooral veilige manier gebruikt kunnen worden.

Voor bijna al uw reinigingstaken kunnen wij u een passend product aanbieden uit ons uitgebreid programma, dat alkalische, neutrale en zure reinigingsmiddelen, desinfectiemiddelen en vloerreinigingsmiddelen omvat.

Wilt u meer weten over het gebruik van een reinigings- of onderhoudsmiddel dat niet schadelijk is voor het milieu? Maak een afspraak met onze vertegenwoordiger voor meer informatie.

Bel naar +31(0)162 499600 (+31(0)6 34098572) of mail naar info@max2clean.nl voor meer info.

Schoonmaakned  schoonmaakbedrijf-oosterhout  demonstreert vrijblijvend deze producten bij U op de werkvloer !

Een kleine greep uit ons assortiment:

watergedragen producten ph plus

Indupower 100

Waterverdunbare ontvetter op basis van natuurlijke en volledig biologisch afbreekbare oppervlakte-actieve bestanddelen. Verwijderd o.a. vuilresten van plantaardige-, minerale- en dierlijke oliën en vetten, roetaanslag etc.

Indutense 106

Waterverdunbare ontvetter op basis van natuurlijke soda, zuiveringszout en biologisch afbreekbare oppervlakte-actieve bestanddelen. Verwijderd o.a. vuilresten van plantaardige-, minerale- en dierlijke oliën en vetten e.d.

Multicleaner 120

Multifunctionele waterverdunbare reiniger / ontvetter op basis van biologisch afbreekbare oppervlakte-actieve bestanddelen. Verwijderd o.a. nicotineaanslag, resten van plantaardige-, minerale- en dierlijke oliën en vetten etc.

Maxipressure 145

Zeer krachtige autoshampoo voor zowel handmatig- als machinaal gebruik.

Indufloor 140

Krachtige en water-verdunbare vloerreiniger op basis van natuurlijke en volledig biologisch afbreekbare oppervlakte-actieve bestanddelen. Verwijderd o.a. oliën, vetten, bandensporen, oude waslagen etc.

Indufloor-extra 143

Krachtige, geparfumeerde en water-verdunbare vloerreiniger op basis van natuurlijke en volledig biologisch afbreekbare oppervlakte-actieve bestanddelen. Verwijderd o.a. oliën, vetten, waslagen etc.

Foodpower 160

Water-verdunbare ontvetter voor de voedselverwerkende industrie, idem als Simba-Clean 100 maar zonder toevoeging van geurstoffen i.v.m. geur overdracht op machines, apparaten en objecten.

Grillrein 185

Zeer krachtige, geconcentreerde en water-verdunbare ontvetter voor de voedselverwerkende industrie, op basis van natuurlijke en biologisch afbreekbare oppervlakte-actieve bestanddelen.

Maxison 175

Geconcentreerd en krachtig reinigingsmiddel voor gebruik in ultrasoon baden.

watergedragen producten ph neutraal

Maxitrax

Krachtige, geconcentreerde en water-verdunbare pH. neutrale allesreiniger op basis van natuurlijke en volledig biologisch afbreekbare oppervlakte-actieve bestanddelen.

Simba-spat 235

Anti-spattermiddel voorkomt hechting van lasspetters op de ondergrond.

Unisept 250

Algverwijderaar en desinfectiemiddel voor diverse toepassingen.

Micromax 252

Reinigingsmiddel voor gecombineerde reiniging en desinfectie van diverse voorwerpen.

Multi-foam strong 437

Schuimreiniger in aërosol verpakking voor het ontvetten/reinigen van auto’s, autoruiten, beeldschermen, spiegels, rvs, tegels etc.

watergedragen producten ph min

Deca-clean 310

Krachtige en water-verdunbare ontkalker op basis van melkzuur en citroenzuur. Uitermate geschikt voor allerlei soorten machines, apparaten en systemen als warmtewisselaars, koffiezetapparaten etc.

Biosan 340

Krachtig, geconcentreerd, visceus en waterverdunbaar sanitair reinigingsmiddel op basis van melkzuur en natuurlijke en volledig biologisch afbreekbare oppervlakte-actieve bestanddelen.

Orange-clean 341

Geconcentreerd sanitair reinigings- en ontroestingsmiddel op basis van melkzuur en citroenzuur, voor het verwijderen van o.a. roestafzetting, kalk- en zeepresten op o.a. sanitair, tegels, glas, kunststof etc.

Saneco 342

Krachtig sanitair reinigingsmiddel met frisse geur op basis van melkzuur en citroenzuur, voor het verwijderen van o.a. kalk- en zeepresten op o.a. sanitair, tegels, glas, kunststof etc.

Wallclean 350

Krachtige en water-verdunbare zuurreiniger op basis van o.a. melkzuur. Verwijderd o.a. cementsluier, roest- en algaanslag, oxyden op verschillende soorten metalen, zeepresten etc.

Maximetal-food 355

Krachtig, geconcentreerd, en eventueel water-verdunbaar metaalbeitsmiddel op basis van o.a. melkzuur en volledig biologisch afbreekbare oppervlakte-actieve bestanddelen.

Ontweringswater 395

Ontweringswater voor het reinigen / ontgrijzen van hard- en teakhouten tuinmeubelen e.d.