“De schoonmakers van Schoonmaakned komen altijd op tijd, communiceren goed en het is altijd gezellig.”
Wij zijn tevreden met de dienstverlening van Schoonmaakned. Zij voeren alle werkzaamheden uit zoals wij dat van hen verwachten. Ze komen altijd op tijd en communiceren goed met ons omtrent de schoonmaakwerkzaamheden. Het is altijd gezellig als ze er zijn! Wij bevelen Schoonmaakned zeker aan bij andere bedrijven.
AK Service, Ivanka Krijnen


“De prijs-kwaliteitverhouding bij Schoonmaakned is naar onze volle tevredenheid.”
Wij zijn zeer tevreden over de service van Schoonmaakned. De werkzaamheden, en daarmee het resultaat, verlopen naar volle tevredenheid op al onze afdelingen. Het contact onderling is erg goed. De medewerkers zijn altijd vriendelijk en komen hun afspraken na. De prijs-kwaliteitverhouding is ook goed. Schoonmaakned krijgt van ons nu al een 8,5. Als zij zo doorgaan dan zijn de overige punten ook zo binnen. Daarom bevelen wij Schoonmaakned aan bij andere bedrijven.
Martens Beton b.v. /Martens Kunststoffen b.v.


“Extra werkzaamheden verrichten? Geen probleem voor Schoonmaakned!”
ProAct Media BV is erg tevreden over de dienstverlening van Schoonmaakned. Zij leveren altijd goed werk en doen er hun best op. Wanneer extra werkzaamheden nodig zijn draaien zij daar hun hand niet voor om. Zij voeren hun werk met plezier uit. Daarmee verdienen zij van ons een dikke 8! Een aanrader voor ieder bedrijf dat graag hulp heeft in de schoonmaak.
ProAct Media BV, Krijnie Kuijpers/Sander


“Schoonmaakned voert het werk precies en goed uit.”
Schoonmaakned voert hun werkzaamheden al enige tijd uit binnen ons bedrijf. En naar onze volle tevredenheid mag ik wel zeggen. Zij doen hun werk gestaag en goed. Met recht een 9 voor hun dienstverlening.
Van der Kuyp’s Machinefabriek, Barbara Quist


“Schoonmaakned krijgt van ons een dikke voldoende.”
De medewerkers van Schoonmaakned voeren hun werkzaamheden altijd juist uit. Ze zijn vriendelijk en gezellig en zorgen voor een positieve sfeer met hun aanwezigheid. Mocht er ooit iets zijn waar we minder tevreden over zijn dan is dit zeker bespreekbaar te maken. Al deze punten zorgen ervoor dat zij van ons een dikke 8 krijgen. Wij bevelen Schoonmaakned daarom ook graag aan bij anderen.
Dalton Medical BV, Janneke Simon