Bouwschoon oplevering na een nieuwbouw of verbouwingBouwschoon oplevering, na een nieuwbouw of verbouwing is het belangrijk om de ramen en omlijstingen te ontdoen van stickers – kitresten – verfvlekken enz. Ook de wanden en vloeren zo achterlaten dat de nieuwe bewoners gelijk aan de slag kunnen.

Bouwschoon oplevering

Zeer belangrijk is het sanitair en keuken: het is nieuw, maar om het als nieuw zonder schade schoon te maken is er gedegen kennis van zaken nodig. Schoonmaakned heeft deze kennis. Door een rijke ervaring in het opleveren van nieuwbouw kunt u er van op aan dat de medewerkers van Schoonmaakned u niet zullen teleurstellen. Bij bouwschoon opleveren zijn wij inzetbaar vanaf de eerste paal en werk unit tot de laatste hand aan de nieuwe woning, kantoor en fabrieksgebouw.

Schoonmaakbedrijf Oosterhout

Indien u op zoek bent naar een professioneel schoonmaakbedrijf, dan bent u bij Schoonmaakned aan het juiste adres! Onze jarenlange ervaring staat garant voor vlekkeloze kwaliteit en grenzeloze service in alle vormen van schoonmaak werk. Al onze medewerkers zijn uiteraard VCA gecertificeerd. Wij reinigen objecten en panden in iedere maat. Of het nu gaat om reiniging op de traditionele manier of met osmose, laag of zeer hoog werk, voor ons is geen klus onmogelijk.