Facility management totaal onderhoud security van gebouwenFacility management, Schoonmaakned kan zowel adviserend als uitvoerend werken op het gebied van totaal onderhoud en security van gebouwen. Deze vorm van ’totaalbeheer van gebouwen’ behelst vele vormen van specialisatie waarbij wij samenwerken met specialisten in hun eigen vakgebied.

Facility management

Een allesomvattend dienstenpakket dus op het gebied van facilitaire dienstverlening en vastgoedbeheer. Deze nieuwe manier om uw facilitaire zaken uit te besteden verlost u in een keer van al die zaken waar u feitelijk geen tijd voor hebt, zodat u alle tijd over houdt om te dat te doen waar u goed in bent.

Facility management betreft de wijze waarop een organisatie met facilitaire voorzieningen omgaat. De doelstelling van Facility management is het zorgdragen voor de beschikbaarheid van de gevraagde facilitaire voorzieningen, zodat de organisatie de geplande resultaten kan leveren.

Op strategisch en tactisch niveau gaat het om de strategie en het ontwerpen en plannen van facilitaire voorzieningen. Op operationeel niveau betreft het beheer en gebruik van facilitaire voorzieningen. Een facilitaire voorziening is te beschouwen als een resource. Vanuit alle processen bestaat er een vraag naar facilitaire voorzieningen.

Schoonmaakbedrijf Oosterhout

Indien u op zoek bent naar een professioneel schoonmaakbedrijf, dan bent u bij Schoonmaakned aan het juiste adres! Onze jarenlange ervaring staat garant voor vlekkeloze kwaliteit en grenzeloze service in alle vormen van schoonmaak werk. Al onze medewerkers zijn uiteraard VCA gecertificeerd. Wij reinigen objecten en panden in iedere maat. Of het nu gaat om reiniging op de traditionele manier of met osmose, laag of zeer hoog werk, voor ons is geen klus onmogelijk.