Osmose glas- en gevelbewassing telescoopreinigingOsmose glas- en gevelbewassing (telescoopreiniging)

Deze techniek biedt een aantal belangrijke voordelen. Niet alleen op het gebied van veiligheid – we kunnen door gebruik te maken van speciale telescoop koppelstokken tot op 15 meter hoogte werken zonder gebruik van ladders of hoogwerkers – maar ook het eindresultaat is door het osmosereiningings-proces belangrijk verbeterd.

Osmose

Osmose hoe werkt het?

Met deze techniek wordt van gewoon leidingwater ‘gedemineraliseerd’ water gemaakt door gebruik te maken van speciale filters die volgens het principe van omgekeerde osmose werken. Hierdoor blijft er 100% puur water over dat ontdaan is van alle onzuiverheden. Dit zuivere water neemt alle vuil volledig op van ramen en omlijstingen. Tevens is deze vorm van reinigen 100% milieuvriendelijk aangezien er geen zeep en detergenten worden gebruikt. Het resultaat zijn zeer schone ramen zonder strepen.

Osmose is de meest professionele manier om ramens en gevels te reinigen.

De basis van de techniek kwam van het Tuckerpoolsysteem, is een uit Amerika afkomstig systeem waarbij gebruikgemaakt wordt van gedemineraliseerd water. Het wordt ook wel telescoopglasbewassing genoemd aangezien het, door de stok te verlengen, mogelijk is om tot 15 meter hoog ramen te wassen. Als vakjargon voor dit systeem wordt ook wel eens de term osmosesysteem gebruikt. Dit systeem heeft een aantal voordelen ten opzichte van een hoogwerker. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of offerte.

Schoonmaakbedrijf Oosterhout

Indien u op zoek bent naar een professioneel schoonmaakbedrijf, dan bent u bij Schoonmaakned aan het juiste adres! Onze jarenlange ervaring staat garant voor vlekkeloze kwaliteit en grenzeloze service in alle vormen van schoonmaak werk. Al onze medewerkers zijn uiteraard VCA gecertificeerd. Wij reinigen objecten en panden in iedere maat. Of het nu gaat om reiniging op de traditionele manier of met osmose, laag of zeer hoog werk, voor ons is geen klus onmogelijk.