Raambewassing. Schoonmaakned maakt Uw ramen schoon

Raambewassing

Schone ramen zorgen voor een goede werkomgeving.

Schoonmaakned maakt uw ramen en omlijstingen schoon op de traditionele manier of op de nieuwere methode d.m.v. osmose-bewassing. (zie osmose onder diensten ) Wij wassen zowel de buiten als de binnenzijde van het gevelglas en de separatie-ramen. Binnen wordt de groots mogelijke zorg besteedt om zo discreet mogelijk te werken zodat uw kantoormedewerkers zo weinig mogelijk hinder ondervinden.

Onze medewerkers zijn terdege opgeleid om op de beste manier en met goedgekeurd materiaal uw ramen te wassen, altijd de Arboregels in acht nemende. Bij het uitvoeren van deze werkzaamheden maken wij gebruik van onze eigen hoogwerkers, hogedrukapparatuur en wagens geschikt voor telescoopbewassing.

Raambewassing is het reinigen van ramen.

Voor het reinigen en wassen van ramen wordt meestal een inwasser gebruikt waarmee water met een schoonmaakmiddel op het glas wordt aangebracht. Met behulp van een wisser wordt het vuil en de resten van het opgebrachte schoonmaakmiddel verwijderd. Uit ergonomisch oogpunt wordt er vaak gewerkt met klapwissers. Deze verlagen de kans op RSI terwijl de arbeidsprestatie hoger ligt.

Schoonmaakbedrijf Oosterhout

Indien u op zoek bent naar een professioneel schoonmaakbedrijf, dan bent u bij Schoonmaakned aan het juiste adres! Onze jarenlange ervaring staat garant voor vlekkeloze kwaliteit en grenzeloze service in alle vormen van schoonmaak werk. Al onze medewerkers zijn uiteraard VCA gecertificeerd. Wij reinigen objecten en panden in iedere maat. Of het nu gaat om reiniging op de traditionele manier of met osmose, laag of zeer hoog werk, voor ons is geen klus onmogelijk.