Spic en Span schoonmaken en periodiek onderhoudenSpic en Span – Niet zomaar een begrip

Schoonmaken klinkt misschien eenvoudig, maar het werk bestaat uit veel verschillende werkzaamheden en disciplines. Schoonmaakned is gespecialiseerd in het schoonmaken en periodiek onderhouden van kantoren, bedrijfsgebouwen, industriële ruimtes, scholen, openbare gebouwen, hotels en recreatieve complexen, fabrieken, ziekenhuizen, winkels etc. Wij beheersen specialisaties zoals: glazenwasserij, hogedrukreiniging, gevelreiniging, ontsmetten en opleveringen.

Spic en Span woningoplevering

Iedere nieuwe huurder of koper van een nieuwe of bestaande woning herkent dit fenomeen: De ergernis van vuile ramen, toilet of keuken aan te treffen! Gelukkig zijn ook de woningbouwverenigingen en makelaars zich de laatste jaren steeds meer bewust geworden van dit probleem, vandaar dat onder het begrip ’’Spic en Span’’ de nieuwe bewoner pas de sleutel krijgt overhandigd als Schoonmaakned de woning 100% Spic en Span heeft schoongemaakt.

Spic en Span

Kwaliteit
We gedragen ons professioneel, beloven alleen dat wat we kunnen waarmaken en leveren wat we beloven. We dragen niet alleen bij aan de hoge standaard van onze dienstverlening maar we creëren deze standaard zelf door onze passie voor kwaliteit. Geen woorden maar daden! We willen onze klanten elke dag bewijzen dat wij onze bijdrage willen leveren aan hun succes.

Schoonmaakbedrijf Oosterhout

Indien u op zoek bent naar een professioneel schoonmaakbedrijf, dan bent u bij Schoonmaakned aan het juiste adres! Onze jarenlange ervaring staat garant voor vlekkeloze kwaliteit en grenzeloze service in alle vormen van schoonmaak werk. Al onze medewerkers zijn uiteraard VCA gecertificeerd. Wij reinigen objecten en panden in iedere maat. Of het nu gaat om reiniging op de traditionele manier of met osmose, laag of zeer hoog werk, voor ons is geen klus onmogelijk.