Vloeronderhoud tegelvloeren, natuursteen, marmoleumSchoonmaakned vloeronderhoud kan feitelijk alle harde vloeren reinigen, o.a. door middel van het schrobben, schrobzuigen, inzetten en opzuigen en spraybuffing van het oppervlak. Omdat er zoveel verschillende vloersoorten zijn, spreekt het voor zich dat we hier alleen enkele vloersoorten noemen.

Vloeronderhoud

Wij zijn gespecialiseerd in het vloeronderhoud en reinigen van o.a. tegelvloeren, natuursteen, marmoleum, linoleum, pvc, rubber, epoxy, siergrind, hout, sportvloeren.

Schone vloeren in uw pand en bedrijf zijn een eerste visitekaartje voor zowel bezoekers als voor eigen personeel. Extra zorg is hiervoor dan ook op zijn plaats. Daarom is het raadzaam om regelmatig uw vloer specialistisch te laten schoonmaken door Schoonmaakned en het benodigde vloeronderhoud te laten uitvoeren. Machinaal reinigen van tapijten en karpetten, het strippen en conserveren van linoleum vloeren en het machinaal vegen en schrobben van alle stenen vloeren etc..

Schoonmaakbedrijf Oosterhout

Indien u op zoek bent naar een professioneel schoonmaakbedrijf, dan bent u bij Schoonmaakned aan het juiste adres! Onze jarenlange ervaring staat garant voor vlekkeloze kwaliteit en grenzeloze service in alle vormen van schoonmaak werk. Al onze medewerkers zijn uiteraard VCA gecertificeerd. Wij reinigen objecten en panden in iedere maat. Of het nu gaat om reiniging op de traditionele manier of met osmose, laag of zeer hoog werk, voor ons is geen klus onmogelijk.